Predstavitev Tinke Trajković dipl. ustni higienik

tinka
Izhajam iz tretje generacije študentov vpisanih na višjo strokovno šolo za ustne higienike. Med študijem sem delala v zobni ambulanti, kjer sem pridobila dosti izkušenj in znanja ki so potrebna za celosten pristop pri obravnavi pacientov. Po končanih študijskih obveznostih sem znanje nadgrajevala na več izobraževanjih v Sloveniji in tujini kar mi zagotavlja dodatno znanje, ki ga vsakodnevno uporabljam v ambulanti. Novo znanje uporabljam kot orodje, da pacientom približam pomen ustnega zdravja ki je zelo tesno povezano tudi s sistemskim zdravjem.

Svoje delo opravljam odgovorno, zanesljivo, nežno in sistematično, ker se zavedam močne povezave med zdravjem naše ustne votline in sistemskim zdravjem, svojim pacientom namenim dovolj časa, da storive opravim kakovostno. Velik povdarek dajem na poduk in demonstracijo o pravilni ustni higieni, ki je temelj ustnega zdravja, saj se zavedam da pacienti lahko dosti težav v ustni votlini preprečijo tudi sami s pravilno ustno higieno.
 
Tinka Trajković dipl. ustni higienik

Naročanje na

 

mobile phone 8 24031 68 00 55

možno med delavnim časom ambulante

ORDINIRAM:

clinic 16Ambulanta ustne higiene
Naslov: Ferrarska ulica 17, Koper

 

Urnik

ponedeljek
14:00 - 19:00
torek
14:30 - 19:00
sreda
08:00 - 13:00
četrtek
08:30 - 13:00
petek
08:00 - 13:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

logo


        Svoje delo opravljam odgovorno,
        zanesljivo, nežno in sistematično,
        ker se zavedam močne povezave
        med zdravjem naše ustne votline
        in sistemskim zdravjem, svojim
        pacientom  namenim dovolj časa,
        da storive opravim kakovostno.

facebook grey


Copyright Ustna higiena Tinka Trajković s.p. © 2020 Vse pravice pridržane.    Splošni pogoji poslovanja     Pravno pojasnilo     Politika varstva osebnih podatkov   -   Avtor strani   O piškotkih