PRAVNO POJASNILO


logo svetli

v zvezi z uporabo spletne strani in uporabo gradiv

AMBULANTE USTNE HIGIENE
USTNA HIGIENA TINKA TRAJKOVIĆ, s.p.

 

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletni strani https://www.higiena-ust.si/ podjetja USTNA HIGIENA TINKA TRAJKOVIĆ, s.p., AMBULANTA USTNE HIGIENE (v nadaljevanju:

ambulanta) so informativne narave. Ambulanta ne odgovarja za vsebino na povezanih spletnih straneh spletne strani, na katere napotuje ambulanta, in na vse ostale spletne strani, na vsebino katerih nima in ne more imeti vpliva.

Ambulanta se bo trudila, da bo spletna stran osvežena in bo vsebovala le aktualne informacije, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletne strani kakor tudi vsebin, ki se na spletni strani nahajajo. Vsi uporabniki spletne strani ambulante le-to uporabljajo po lastni presoji in na lastno odgovornost. Uporabnikom, fizičnim ali pravnim osebam, kakor tudi katerimkoli tretjim osebam, ambulanta ne odgovarja za morebitno nastalo škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletni strani ali za kakršnekoli napake in pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Ambulanta prav tako ne odgovarja za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani, zaradi obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Prav tako ambulanta, ki upravlja in ureja spletno stran https://www.higiena-ust.si/ ni in ne more biti odgovorna za kakršnokoli škodo, ki bi uporabnikom ali tretjim osebam utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani https://www.higiena-ust.si/.

Ambulanta si vsakodnevno prizadeva za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na spletni strani, vendar ni odgovorna za morebitne tipkarske napake, pomote ali neažurnost podatkov, kakor tudi ne za škodo, ki bi lahko nastala uporabniku zaradi uporabe takšnih informacij.

Uporaba gradiv

Gradiva na spletni strani https://www.higiena-ust.si/ so namenjena zasebni uporabi uporabnikov spletne strani. Uporabnik jih lahko uporabi za zasebne in netržne namene, pri čemer uporabnik ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja izključno za nekomercialne in nepridobitne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje

 

informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja ambulante, je prepovedano.

Piškotki

Podlaga za obvestilo o piškotkih je Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-2), ki je začel veljati v letu 2022 in je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje: ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek; življenjsko dobo piškotka; vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Na spletni strani https://www.higiena-ust.si/ uporablja ambulanta izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z ZEKom-2. Uporabljeni so le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje te spletne strani. Za beleženje statistike obiskanosti strani, uporablja ambulanta sistem, ki zapiše le sejni piškotek in ne sledi vašemu nadaljnjemu vedenju na spletni strani oz. v povezavi z drugimi stranmi. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z rabo v nadaljevanju opisanih piškotkov.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik, ki lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni. Uporabnik spletne strani je na spletni strani pozvan, da poda soglasje za uporabo piškotkov.

 

Varstvo osebnih podatkov

Ambulanta za potrebe upravljanja spletne strani in nudenja storitev za katere je registrirana, zbira, obdeluje in hrani osebne podatke stranke, vendar izključno le podatke za obdelavo katerih ima pravno podlago.

Ambulanta obdeluje osebne podatke strank izključno za namene za katere ima zakonsko podlago oziroma izrecno soglasje posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo. Več o obdelavi osebnih podatkov ureja Politika varstva osebnih podatkov, ki je na željo stranke vedno na voljo na vpogled v fizični obliki, objavljena pa je tudi na spletni strani https://www.higiena-ust.si/.

Končna določba

To pravno obvestilo je bilo sprejeto na dan 1.2.2024. Pravno obvestilo se lahko kadarkoli spremeni, vendar je na tem mestu vedno objavljena trenutno veljavna verzija obvestila. V primeru, da se uporabnik oziroma stranka ne strinja s pogoji in načinom dela ambulante, je vljudno naprošen-a, da spletne strani ne obiskuje več.

Koper, 1.2.2024

 

logo svetliAMBULANTA USTNE HIGIENE
USTNA HIGIENA TINKA TRAJKOVIĆ, s.p.

Naročanje na

 

mobile phone 8 24031 68 00 55

možno med delavnim časom ambulante

ORDINIRAM:

clinic 16Ambulanta ustne higiene
Naslov: Ferrarska ulica 17, Koper

 

Urnik

ponedeljek
14:00 - 19:00
torek
14:30 - 19:00
sreda
08:00 - 13:00
četrtek
08:30 - 13:00
petek
08:00 - 13:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

logo


        Svoje delo opravljam odgovorno,
        zanesljivo, nežno in sistematično,
        ker se zavedam močne povezave
        med zdravjem naše ustne votline
        in sistemskim zdravjem, svojim
        pacientom  namenim dovolj časa,
        da storive opravim kakovostno.

facebook grey


Copyright Ustna higiena Tinka Trajković s.p. © 2020 Vse pravice pridržane.    Splošni pogoji poslovanja     Pravno pojasnilo     Politika varstva osebnih podatkov   -   Avtor strani   O piškotkih